متاسفانه وقتی باقیماندهی وعدهی پیش را گرم میکنیم از کیفیت، طعم و ارزش غذایی اولیه برخوردار نیست. همچنین ممکن است ما را بیمار کند. در واقع برخی از پزشکان معتقد هستند که با خوردن غذاهای مانده به مرور زمان در پوست ما میخچه به وجود میآید. فقط این بیماری پوستی، ضرر غذاهای مانده بر بدن ما نیست. برخی از غذاهای مانده، ما را مسموم میکنند و فشاری سنگین بر دوش کبد ما میگذارند. در ادامه «ایرنا زندگی» شما را با اطلاعاتی دربارهی ماندهی غذاهایی که نباید بخوریم همراهی میکند.
در این مطلب به طرز تهیه مارمالاد ریواس با روشی آسان و همچنین نکاتی مهم پرداخته ایم، ریواس گیاهی است خوش رنگ که در گروه میوه ها طبقه بندی می شود و برای تهیه مارمالاد و مربا به کار برده می شوند که می توان در پخت انواع دسر مانند شیرینی و کیک استفاده نمود.